Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα – Σύλληψη ημεδαπού στη Μηχανιώνα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

2.2.22

Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα – Σύλληψη ημεδαπού στη Μηχανιώνα


 Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 34 και 25 ετών, προέβησαν μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα , με σκοπό την παράνομη έξοδο τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
*****
Στη σύλληψη ενός 33χρονου προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μηχανιώνας για παράβαση του άρθρου 394 του Π.Κ. “αποδοχή προϊόντων εγκλήματος”.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για παράνομη αλιεία, σε έλεγχο από τα ανωτέρω στελέχη στην παραθαλάσσια περιοχή «ΚΑΜΠΙΝΓΚ» Επανομής, σε ερασιτεχνικό σκάφος, το οποίο είχε στην κατοχή του ο 33χρονος και το οποίο δεν είχε τη προβλεπόμενη εξωτερική σήμανση, διαπιστώθηκε ότι έφερε ηλεκτρογεννήτρια βενζίνης άνευ λοιπών στοιχείων, ενώ το μήκος, το πλάτος και το χρώμα του σκάφους δεν συμφωνούσαν με την άδεια εκτέλεσης πλόων που είχε στην κατοχή του.

Από τη Λιμενική Αρχή Ν. Μηχανιώνας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το σκάφος και η ηλεκτρογεννήτρια, ενώ παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων .

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.