Νεκρός μέσα στο πλοίο 54χρονος καπετάνιος - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

4.5.23

Νεκρός μέσα στο πλοίο 54χρονος καπετάνιος

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθες 3/5, η Λιμενική Αρχή Ψαρών από τον Υποπλοίαρχο του Ε/Γ – Ο/Γ ”ΨΑΡΑ ΓΚΛΟΡΥ” Ν.Π. 12085, ότι ο 54χρονος Πλοίαρχος του εν λόγω πλοίου, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στην καμπίνα του.


Άμεσα στο σημείο μετέβη στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής και αγροτικός ιατρός, ο οποίος του παρείχε τις πρώτες βοήθειες, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Από το Λιμενικό Σταθμό Ψαρών που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ το ”ΨΑΡΑ ΓΚΛΟΡΥ” δεν εκτέλεσε το πρωινό δρομολόγιό του Ψαρά – Βολισσός (Χίου) – Ψαρά και τελεί υπό απαγόρευση απόπλου, μέχρι την αποκατάσταση της οργανικής σύνθεσης του πληρώματος.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.