Κ. Κατσαφάδος: “Είμαι στο πλευρό της ΕΑΑΛΣ και των μελών της” - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

13.5.23

Κ. Κατσαφάδος: “Είμαι στο πλευρό της ΕΑΑΛΣ και των μελών της”


 Αναδημοσιεύουμε ενημέρωση της Ε.Α.Α.Λ.Σ. που αναρτήθηκε πριν λίγο στην ιστοσελίδα της:

Στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του με την ΕΑΑΛΣ, ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων κ. Κώστας Κατσαφάδος παρέστη στη χθεσινή (11/5/2023) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Α.Λ.Σ., στο γραφείο της Ένωσης στο ισόγειο του κτιρίου ΥΝΑΝΠ/Αρχηγείου ΛΣ-ΕΛΑΚΤ.

Το ΔΣ ΕΑΑΛΣ, αφού ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την έως τώρα συνεισφορά του στην επίλυση θεμάτων που αφορούν στους αποστράτους και το ΛΣ, γενικότερα, είχε την ευκαιρία να τον ενημερώσει περαιτέρω για τα κυριότερα ζητήματα που συνεχίζουν να απασχολούν τη μεγάλη οικογένεια των αποστράτων συναδέλφων μας (κατάργηση Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων, περαιτέρω ενίσχυση πόρων ΜΤΝ, κατάργηση προσωπικής διαφοράς, νοσηλεία συγγενών κ.ά.).

Στον κ. Κατσαφάδο το Δ.Σ. ΕΑΑΛΣ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έμπρακτη υποστήριξη της απερχόμενης κυβέρνησης προς το ΛΣ και τους αποστράτους του.  Τέλος, και ανεξάρτητα από την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης της 21ης Μαΐου 2023, το Δ.Σ. εξέφρασε την προσδοκία ο κ. Κατσαφάδος να συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των αποστράτων του ΛΣ απ’ όποια θέση βρεθεί, μετεκλογικά.

Από την πλευρά του, ο κ. Υφυπουργός δήλωσε ότι αισθάνεται βαθύ σεβασμό προς τους αποστράτους και σε αυτό που εκπροσωπούν, και ότι αυτό θα συνεχίσει να αισθάνεται και μετά τις προσεχείς εκλογικές αναμετρήσεις.  Διαβεβαίωσε, τέλος, το Δ.Σ. ότι θα στηρίξει τα αιτήματα της ΕΑΑΛΣ από όποια θέση βρεθεί, μετά τις εκλογές και ανεξάρτητα από τις αρμοδιότητες που θα του ανατεθούν.