Παρέμβαση του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ για τις μεταθέσεις του 2022 των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

14.1.22

Παρέμβαση του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ για τις μεταθέσεις του 2022 των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

 


 

Μετά την ανακοίνωση της Π.Ο.Λ αναφορικά με τις τακτικές μεταθέσεις του 2022 (εδώ) το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ κατέθεσε αναφορά στη Βουλή των Ελλήνων προκειμένου να απαντηθούν τα ερωτήματα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών από τον ΥΝΑΝΠ κ.Πλακιωτακη I.

 

Συγκεκριμένα οι Βουλευτές του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΣΚ  Βασίλη Κεγκέρογλου (Ηρακλείου) και Δημήτρης Μπιάγκης (Κέρκυρας) ζητούν απάντηση στο ερώτημα του σχεδιασμού των τακτικών μεταθέσεων του 2022 όπου τα στελέχη που θα μετατεθούν είναι περίπου 2.000.

 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (Π.Ο.Λ) οι μεταθέσεις αυτές θα λειτουργήσουν σε μορφή καραμπόλας που θα προκαλέσουν προβλήματα σχεδόν σε όλα τα στελέχη που θα μετατεθούν, ενώ μηδενική θα είναι η ενίσχυση των νησιών.

 

Επίσης θα συνεχίσουν να παραμένουν εγκλωβισμένα και όσα στελέχη υπηρετούν στα νησιά αφού το νέο οργανόγραμμα δεν τους δίνει τη δυνατότητα να μετατεθούν στο τόπο συμφερόντων τους.

 

Καθίσταται σαφές ότι ύστερα από τη καταγγελία της Π.Ο.Λ. για το ΠΔ Μεταθέσεων 11/21 για το οποίο έχει προσφύγει στο ΣτΕ ,τη μηνυτήρια αναφορά για τη μη πραγματοποίηση των μεταθέσεων του 2021, τις παρεμβάσεις για την ανισοκατανομή των οργανικών θέσεων ,αλλά και την αρνητική εξέλιξη με τη δήλωση των υπηρεσιών επιλογής μετάθεσης για τις τακτικές μεταθέσεις του έτους , η τελευταία πράξη θα ολοκληρωθεί με τις τακτικές μεταθέσεις του 2022. 

 

Η Π.Ο.Λ. θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις της για την ανατροπή της κατάστασης με τις μεταθέσεις που έχει προβεί επιζήμια για τα όλα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.


Γίνε τώρα μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (ΠΟΛ)  και διεκδίκησε το μέλλον σου(Πάτα ΕΔΩ)


Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.