Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια των πλοίων - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

14.1.22

Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια των πλοίων


 Κανονικά διεξάγονται από το πρωί τα δρομολόγια των πλοίων, από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών.


Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν σημαντικά προβλήματα στις θαλάσσιες μετακινήσεις λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας “Διομήδης“.


Σήμερα όμως ο καιρός είναι βελτιωμένος σε ολόκληρη τη χώρα. Πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών υπάρχει στη Βόρεια Κρήτη, ενώ πρόσκαιρες χιονοπτώσεων αναμένονται στα ορεινά της τμήματα.


Βοριάδες έως 7 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο, με μικρή περαιτέρω εξασθένηση. Περιορισμένη τοπικά θα είναι η ορατότητα, ενώ το πρωί αναμένεται παγετός.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.