Οι λιμενικοί δεν ξεχνούν τον αδικοχαμένο 44χρονο Γιάννη !!! - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

14.1.22

Οι λιμενικοί δεν ξεχνούν τον αδικοχαμένο 44χρονο Γιάννη !!!


 Οι λιμενικοί δεν ξεχνούν!!!

Τον Ιανουάριο του 2020 υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Μεταφέρθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου νοσηλευόταν μέχρι να αφήσει  την τελευταία του πνοή.
Το Λιμεναρχείο Χίου έδειξε για άλλη μια φορά την ανθρωπιά του. Εν όψη της εορτής του Αγίου Ιωάννη συγκεντρώθηκαν χρήματα τα οποία προσφέρθηκαν από τους Λιμενικούς αλλά και από την οικογένειά του αείμνηστου Ιωάννη Ασπρουδη σε οικογένειες με ανάγκη τιμωντας ετσι το ονομά του και κρατωντας το ζωντανο στις μνημες ολων μας! Η ενεργεια αυτή πραγματοποιήθηκε μέσω του Ερυθρού Σταυρού που παρέλαβε τα χρήματα και θα τα παραδώσει στις εν λόγω οικογένειες .

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.