Έλεγχοι από το Λιμεναρχείο Στυλίδας σε επαγγελματικά σκάφη - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

14.1.22

Έλεγχοι από το Λιμεναρχείο Στυλίδας σε επαγγελματικά σκάφη


 Ελέγχους σε 15 επαγγελματικά σκάφη πραγματοποίησαν το τελευταίο 3ημερο οι Λιμενικοί του Λιμεναρχείου Στυλίδας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της παράνομης αλιευτικής δραστηριότητας.


Στους παραπάνω ελέγχους εντοπίστηκε το βράδυ της Τρίτης 11 Ιανουαρίου στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας, σκάφος ιδιοκτησίας επαγγελματία αλιέα, στο οποίο επέβαινε επίσης ένας ακόμη άτομο το οποίο στερούταν επαγγελματικής άδειας αλιείας και δεν ήταν ασφαλισμένος.


Από την Υπηρεσία κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων κατ εφαρμογή των διατάξεων της αλιευτικής νομοθεσίας, ενώ ενημερώθηκε και ο ασφαλιστικός φορέας για τις δικές του ενέργειες.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.