Πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός των Θεοφανίων στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

6.1.22

Πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός των Θεοφανίων στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας


 Ελαβε χώρα σήμερα, Πέμπτη, στο αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ο εορτασμός των Θεοφανίων και η τελετή αγιασμού των υδάτων.


Συγκεκριμένα, τις πρωινές ώρες σήμερα, Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στις εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, τελέστηκε Θεία Λειτουργία για τον εορτασμό των Θεοφανίων, καθώς και η καθιερωμένη Τελετή Αγιασμού των Υδάτων.


Στη δοξολογία χοροστάτησε ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Θρησκευτικού της Ελληνικής Αστυνομίας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης - Αστυνόμος Β' π. Αλέξιος Κουρτέσης.


Στην τελετή παρέστησαν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης.


Επιπλέον, παρέστησαν ο υπαρχηγός του Σώματος, αντιστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, ο γενικός επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, αντιστράτηγος Γεώργιος Γιάννινας, προϊστάμενοι Κλάδων του Αρχηγείου, εν ενεργεία και εν αποστρατεία αξιωματικοί, αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών και άλλων φορέων.

Δείτε τις φωτογραφίες από τον εορτασμό των Θεοφανίων:
Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.