Η βουτιά του Γιάννη Σφακιανάκη, ο σταυρός και η αφιέρωση "στον λιμενικό πατέρα του που είναι σε αποστολή" - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

6.1.22

Η βουτιά του Γιάννη Σφακιανάκη, ο σταυρός και η αφιέρωση "στον λιμενικό πατέρα του που είναι σε αποστολή"

 Μπορεί να πέρασαν χωριστά τις φετινές γιορτές, όμως η σκέψη του 16χρονου ήταν διαρκώς κοντά στον λιμενικό πατέρα του, στον οποίο και αφιέρωσε αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Ο 16χρονος Γιάννης Σφακιανάκης ήθελε πολύ να βουτήξει στο ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου και να πιάσει τον σταυρό ανήμερα των Θεοφανίων. Και το έκανε. Και ένιωσε ευλογημένος αλλά και υπερήφανος, αναλογιζόμενος και τον πατέρα του, ο οποίος βρίσκεται σε υπηρεσιακή αποστολή στη Μυτιλήνη.Αγιασμός υδάτων ΗράκλειοΜπορεί να πέρασαν χωριστά τις φετινές γιορτές, όμως η σκέψη του ήταν διαρκώς κοντά στον πατέρα του, στον οποίο και αφιέρωσε αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Ο Γιάννης συγκίνησε τους γονείς του, τον πρόεδρο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Ανατολικής Κρήτης, Γιώργο Σφακιανάκη, και τη μητέρα του Κατερίνα, όμως με το ήθος και την σεμνότητα του τούς κάνει υπερήφανους καθημερινά.


Γιάννης Σφακιανάκης

cretalive.gr

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.