Σύλληψη ημεδαπών στον Πειραιά απο τα στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Πειραιά - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

16.1.22

Σύλληψη ημεδαπών στον Πειραιά απο τα στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Πειραιά


 Στη σύλληψη δύο ημεδαπών, ηλικίας 26 και 29 ετών, προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Πειραιά για παράβαση των άρθρων 306 και 45 Π.Κ.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω, την 13/01/22, ως ομάδα συνοδών Μ.Κ.Ο. που είχαν αναλάβει τη συνοδεία 12 ανηλίκων από δομή της Αττικής σε δομή της ν. Κρήτης, επιβιβάστηκαν με τους ανήλικους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στον λιμένα Πειραιά, τους διέφυγε όμως ένας εξ αυτών, ηλικίας 15 ετών, ο οποίος εθεάθη από την 26χρονη συνοδό να εξέρχεται του πλοίου και να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Κατόπιν ενημέρωσης κας Εισαγγελέως Πρωτοδικών Πειραιά διατάχθηκε η σύλληψη των συνοδών, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.