Τηλεφωνική επικοινωνία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον Γάλλο ομόλογό του - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

8.1.22

Τηλεφωνική επικοινωνία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον Γάλλο ομόλογό του


 Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν την Παρασκευή ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Γάλλος ομόλογός του στρατηγός Thierry Burkhard. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν η στρατηγική σχέση Ελλάδας -Γαλλίας και η κατάσταση ασφάλειας σε ανατολική Ευρώπη, ανατολική Μεσόγειο και στην περιοχή του Σαχέλ.


Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έγραψε σχετικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook:


«Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γάλλο Ομόλογό μου General Thierry Burkhard, συζητήσαμε για την υλοποίηση της Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης Ελλάδας-Γαλλίας σε στρατιωτικό επίπεδο, όπως και για τρέχοντα θέματα ασφάλειας #EasternEurope #EastMediterranean #Sahel. #StongerTogether #EuropeDefense #Peace #stability", κατέληξε.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.