Αιφνίδια διάταξη για συνδικαλιστικό νόμο στο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ; - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

18.1.22

Αιφνίδια διάταξη για συνδικαλιστικό νόμο στο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ;


 Έντονη παραφιλολογία έχει αναπτυχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα αναφορικά με τη προοπτική της αιφνίδιας κατάθεσης διάταξης –τροπολογίας που αφορά στον συνδικαλιστικό νόμο στο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ αν και στο πρόσφατο νομοσχέδιο του ΥΝΑΝΠ που έχει τεθεί σε διαβούλευση αυτές τις μέρες για τον ‘’εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου για τα τουριστικά πλοία αναψυχής’’ δεν υπάρχει κάποια σχετική διάταξη.


 


Αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι μία ενιαία φωνή στο συνδικαλισμό θα αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα ενώ πολλοί είναι και αυτοί που ενισχύουν την άποψη πως η πολυφωνία και οι διαφορετικές απόψεις μπορούν να αναδείξουν την πραγματική εικόνα για τα προβλήματα που αφορούν στα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ σε αντιδιαστολή με την μονοδιάστατη προσέγγιση των πράγματων.


 


Σε κάθε περίπτωση οι Λιμενικοί είναι αυτοί που αποφασίζουν για τον τρόπο και για τα μέσα του΄συνδικαλίζεσθαι΄΄ και η οποιαδήποτε νομοθετική διάταξη θα πρέπει να αποτελέσει προϊόν ώριμου διαλόγου της πολιτικής –στρατιωτικής ηγεσίας του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ με τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους της ΠΟΕΠΛΣ ,της ΠΕΑΛΣ και της ΠΟΛ .


 


Βέβαια η δημοκρατική ευαισθησία που διακρίνει τον ΥΝΑΝΠ κ.Πλακιωτάκη  για όλα τα ζητήματα που καλείται να διαχειριστεί, πιθανώς δίνει την απάντηση στο ερώτημα, αφού ο συγκεκριμένος Υπουργός  δεν μας έχει συνηθίσει σε ανάλογες αιφνίδιες πρωτοβουλίες και πάντα μέχρι σήμερα ακολουθεί ξεκάθαρες και διαφανείς διαδικασίες για κάθε ζήτημα που αφορά στα στελέχη.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.