Σκόπελος: Το Λιμενικό εκτιμά ότι η σορός που ξεβράστηκε ανήκει σε αγνοούμενο μοναχό από το Άγιο Όρος - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

12.1.22

Σκόπελος: Το Λιμενικό εκτιμά ότι η σορός που ξεβράστηκε ανήκει σε αγνοούμενο μοναχό από το Άγιο Όρος


 Οι λιμενικές αρχές εκτιμούν ότι η σορός που ξεβράστηκε σήμερα σε παραλία της Σκοπέλου ανήκει στον 58χρονο μοναχό του Αγίου Όρους που αγνοείται από τις 22 Δεκεμβρίου.

Στον 58χρονο μοναχό, ο οποίος αγνοείται από τις 22 Δεκεμβρίου, όταν είχε πάει για ψάρεμα στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Όρους, εκτιμούν οι λιμενικές Αρχές ότι ανήκει η σορός ενός άνδρα με ράσα που εντοπίστηκε σήμερα σε παραλία της Σκοπέλου.


Η σορός αναμένεται να μεταφερθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Λάρισα όπου αναμένεται να διεξαχθεί νεκροψία νεκροτομή αλλά και εξέταση DNA.


Ο 58χρονος μοναχός είχε μεταβεί, τότε, πρωινές ώρες στη θαλάσσια περιοχή του Κόλπου Αγίου Όρους για διενέργεια ερασιτεχνικής αλιείας και έκτοτε αγνοείται.


Μετά από έρευνες των λιμενικών αρχών είχε εντοπιστεί η λέμβος χωρίς τον μοναχό και είχε ρυμουλκηθεί στο λιμένα Δάφνης Αγίου Όρους.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.