Θεοδωρικάκος για τη σύλληψη του δολοφόνου του 19χρονου: Η ΕΛ.ΑΣ. πράττει το καθήκον της, θα αποδοθεί δικαιοσύνη - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

3.2.22

Θεοδωρικάκος για τη σύλληψη του δολοφόνου του 19χρονου: Η ΕΛ.ΑΣ. πράττει το καθήκον της, θα αποδοθεί δικαιοσύνη


 Η ανάρτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για τη σύλληψη του δολοφόνου του Άλκη Καμπάνου -«Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων», λέει μεταξύ άλλων

Το μεσημέρι της Τετάρτης συνελήφθη ο δολοφονός του 19χρονου Άλκη Καμπάνου.


Ο νεαρός άφησε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας την τελευταία του πνοή στην οδό Γαζή στη περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, έπειτα από επίθεση με μαχαίρι. Την ώρα που γινόταν η κηδεία του στη Βέροια, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος ενημέρωσε πως συνελήφθη ο δολοφόνος του. 


Μπορεί, όπως λέει, τίποτα να μην απαλύνει τον πόνο των συγγενών του, ωστόσο τονίζει πως θα αποδοθεί δικαιοσύνη.


Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου:


Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκους έγραψε: «Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της. Θέλω να εκφράσω με όλη μου την ψυχή τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη».

Θέλω να εκφράσω με όλη μου την ψυχή τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη.

— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) February 2, 2022

Πηγή