Αναβρασμός στο Λιμενικό για τις μεταθέσεις... - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

2.2.22

Αναβρασμός στο Λιμενικό για τις μεταθέσεις...


Ξεκίνησαν ήδη οι τακτικές μεταθέσεις στο Λιμενικό Σώμα και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η φετινή χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη για τους Λιμενικούς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν για μεγάλο αριθμό μεταθέσεων που σημαίνει πως πολλές οικογένειες θα ξεσπιτωθούν ενώ στον αντίποδα θα παραμείνουν εγκλωβισμένοι και όσοι υπηρετούν στα νησιά αφού το νέο οργανόγραμμα δεν αφήνει τα περιθώρια μετακίνησης σε όσους υπηρετούν σε υποστελεχωμένες Υπηρεσίες των νησιών.

Λίγες μέρες πιο πριν είχε φιλοξενηθεί στο στούντιο του Militaire.gr  ο Πρόεδρος της ΠΟΛ κ.Κυράνης Κωνσταντίνος ο οποίος μας είχε περιγράψει μια απίστευτη κατάσταση για τις μεταθέσεις των Λιμενικών.

Οι πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι τα όσα προβλέπονται από το  καθεστώς των μεταθέσεων των Λιμενικών που οδηγούν σε δύο επιλογές: η μία είναι αυτή της μη τέλεσης των μεταθέσεων όπως ακριβώς έγινε το 2021 και η άλλη των μαζικών μεταθέσεων (άνω των 1500) όπως αυτές του 2022.

Ο αγώνας των συνδικαλιστικών εκπροσώπων αυτή τη φορά έχει επικεντρωθεί στη κάλυψη των μελών των Σωματείων τους  από το ενδεχόμενο μετάθεσης τους γεγονός που ήδη έχει ενοχλήσει τους συναδέλφους τους αφού πλέον ουδείς εκ των συνδικαλιστών έχει αμετάθετο.

Θα παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και θα ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη.