Απεργία στο λιμάνι του Πειραιά τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου από το Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

5.2.22

Απεργία στο λιμάνι του Πειραιά τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου από το Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ


 Στις 6πμ της Δευτέρας 7/2 θα ξεκινήσει η 24ωρη απεργία στο λιμάνι του Πειραιά και το Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ καλεί τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση στις πύλες του λιμανιού.


Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, πρόκειται για 24ωρη προειδοποιητική απεργία και οι εργαζόμενοι διεκδικούν υπογραφή ΣΣΕ που θα καλύπτει όλους τους εργαζόμενους, εφαρμογή του νόμου για τα ΒΑΕ σε όλους τους εργαζόμενους στο λιμάνι, επαναπρόσληψη των συμβασιούχων που δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις τους, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, εφαρμογή των ΒΑΕ σε όλες τις ειδικότητες.


Σύμφωνα με το σωματείο προηγήθηκαν τρεις άκαρπες συναντήσεις με την εργοδοσία της DPORT “COSCO”. Επίσης στην ανακοίνωσή του το σωματείο αναφέρει ότι δεν έχει προχωρήσει η εφαρμογή της νομοθεσίας σχετικά με την ένταξη όλων των εργαζομένων στα ΒΑΕ από 1/1/2012.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.