Απίστευτο: Με τα πόδια το Λιμενικό οδηγεί συλληφθέντες στην Αστυνομία, μέσα απ’ τον κόσμο!!! (ΒΙΝΤΕΟ) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

5.2.22

Απίστευτο: Με τα πόδια το Λιμενικό οδηγεί συλληφθέντες στην Αστυνομία, μέσα απ’ τον κόσμο!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Οι συλλήψεις τεσσάρων ατόμων τις τελευταίες ημέρες από το Λιμενικό Αλεξανδρούπολης, έφερε και πάλι στην επικαιρότητα ένα απαράδεκτο φαινόμενο, το οποίο μας κατήγγειλαν κάτοικοι της πόλης.

Συγκεκριμένα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης προχώρησε στην σύλληψη τεσσάρων (04) αλλοδαπών, για παράβαση των άρθρων 45, 375 και 394 Π.Κ. (”υπεξαίρεση” και ”αποδοχή και διάθεση προϊόντος εγκλήματος.”).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή”.

Μέχρι εδώ όλα καλά και χίλια μπράβο και συγχαρητήρια στους Λιμενικούς, για αυτή τους την επιτυχία. Η συνέχεια όμως και η διαχείριση της υπόθεσης, δημιουργεί πολλά και εύγλωττα ερωτηματικά. Επειδή το Λιμεναρχείο δεν διαθέτει κρατητήρια, οδηγεί τους συλληφθέντες σε αυτά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης όπου και κρατούνται μέχρι να ολοκληρωθεί η προανάκριση και να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη. Μάλιστα κάποιους χρειάζεται να τους ξαναοδηγούν στο Λιμεναρχείο για συμπληρωματικές καταθέσεις ή διευκρινίσεις.

Όλα αυτά ξέρετε πως γίνονται; Με τα πόδια και φορώντας τις χειροπέδες, οι συλληφθέντες συνοδεία λιμενικών διασχίζουν ένα σημαντικό μέρος του κέντρου της Αλεξανδρούπολης και ακολουθούν την διαδρομή που βλέπετε, χωρίς να τους μεταφέρουν με όχημα του Λιμενικού, όπως θα έπρεπε.

Δηλαδή τους βλέπει όλος ο κόσμος που περπατάει εκείνη την ώρα στην πόλη, ανάμεσα τους και μικρά παιδιά που περπατούν στον πεζόδρομο με τους γονείς τους.

Το ΒΙΝΤΕΟ και οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές. Υπάρχει φυσικά και ο δεδομένος… διασυρμός των συλληφθέντων, που όλος ο κόσμος τους βλέπει με τις χειροπέδες στα χέρια να περνούν από δίπλα του και άσχετα αν αποδειχθεί η ενοχή τους ή όχι, η εικόνα που σχηματίζουν οι περαστικοί, είναι ενός ατόμου με χειροπέδες να οδηγείται στην Αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ Η δικαιολογία ότι είναι σχετικά κοντινή απόσταση, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, γιατί όπως επισημάναμε οι λιμενικοί με τους συλληφθέντες ακολουθούν μια διαδρομή στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, ανάμεσα σε πεζόδρομους.

Πηγή: evros-news.gr

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.