Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Δραπετσώνα απο τα στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κ.Λ. Πειραιά - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

1.2.22

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Δραπετσώνα απο τα στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κ.Λ. Πειραιά


 Κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησαν στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, βραδινές ώρες της 28.01.22 εντός του λιμένα Πειραιά, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ''ΤΟΜΠΙ'', βρέθηκε και κατασχέθηκε, στην περιοχή ''ΛΕΜΟΝΑΔΙΚΑ'', μία (01) χάρτινη συσκευασία περιέχουσα πιθανόν κοκαΐνη, μικτού βάρους πέντε γραμμαρίων και ενός δεκάτου του γραμμαρίου (5,1gr).

Σε έτερο έλεγχο που διενεργήθηκε στην Δραπετσώνα Αττικής, τα ως άνω στελέχη προέβησαν στη σύλληψη δύο (02) ημεδαπών, ηλικίας 27 και 28 ετών, για παράβαση του ν. 4139/13 και του άρθρου 45 Π.Κ.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες, επιβαίνοντες σε Ε.Ι.Χ. όχημα, αντιλαμβανόμενοι τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. απέρριψαν ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων ακατέργαστης κάνναβης. Ακολούθησε ακινητοποίησή τους και έλεγχος, κατά τον οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, καθαρού βάρους έξι γραμμαρίων και τριάντα τεσσάρων εκατοστών του γραμμαρίου (6,34gr) και δύο πλαστικές συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους δεκατριών γραμμαρίων και εξήντα οκτώ εκατοστών του γραμμαρίου (13,68gr).

Τέλος, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε επίσης στην περιοχή Δραπετσώνας Αττικής, τα στελέχη της Π.Ο.ΔΙ.Ν. του Κ.Λ. Πειραιά προέβησαν στη σύλληψη 47χρονου αλλοδαπού, διότι βρέθηκε, εντός του μπουφάν που φορούσε, μία (01) πλαστική συσκευασία με ναρκωτική ουσία, πιθανόν κοκαΐνη, μικτού βάρους εννέα γραμμαρίων και δύο δεκάτων του γραμμαρίου (9,2gr), καθώς και το χρηματικό ποσό των διακοσίων είκοσι ευρώ (220,00€). Τα εν λόγω ευρήματα κατασχέθηκαν.

Προανακρίσεις διενεργήθηκαν από την οικεία Λιμενική Αρχή.