Θρασύδειλες παραβιάσεις των Τούρκων: Μπήκαν οπλισμένοι στο Αιγαίο -Στο κυνήγι τους ελληνικά μαχητικά - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

5.2.22

Θρασύδειλες παραβιάσεις των Τούρκων: Μπήκαν οπλισμένοι στο Αιγαίο -Στο κυνήγι τους ελληνικά μαχητικά

Συνθήκες έντασης με επικίνδυνες εισβολές στο Αρχιπέλαγος – Μόλις μία εμπλοκή με τους Έλληνες χειριστές, μιας και οι Τούρκοι κάνουν τις παραβιάσεις και ξαναμπαίνουν άρον άρον στην Τουρκία. 

Στην τακτική των προκλήσεων και της ακραίας ρητορικής κατά της Ελλάδας επιμένει το τουρκικό καθεστώς.

Την ώρα που ελληνικά μαχητικά εκπαιδεύονταν στην Αδριατική με αμερικανικά F-18, οι απομονωμένοι από διεθνείς ασκήσεις Τούρκοι επιχειρούσαν ξανά να παραβιάσουν το FIR Αθηνών.

Συγκεκριμένα, 11 τουρκικά μαχητικά, εκ των οποίων τα πέντε οπλισμένα προχώρησαν σε 11 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου, σημαίνοντας συναγερμό στην Πολεμική μας Αεροπορία.

Οι Έλληνες χειριστές έφτασαν σε ελάχιστα λεπτά στο Ανατολικό Αιγαίο, όμως οι θρασύδειλοι Τούρκοι είχαν κάνει τις παραβιάσεις και είχαν ξαναμπεί σαν τους κλέφτες στο τουρκικό FIR.

Μόλις μία εμπλοκή καταγράφηκε, με τα ελληνικά μαχητικά να βάζουν στην «ώρα έξι» τους Τούρκους.

Πηγή

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.