Πρωτομαγιά: Αναχωρούν οι εκδρομείς για το τριήμερο – Κοκκάλας: Μέχρι στιγμής οι κρατήσεις είναι στις 18.000 - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

29.4.23

Πρωτομαγιά: Αναχωρούν οι εκδρομείς για το τριήμερο – Κοκκάλας: Μέχρι στιγμής οι κρατήσεις είναι στις 18.000


 Γεμάτα αναχωρούν τα πλοία από τα λιμάνια για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Από το πρωί παρατηρείται αυξημένη κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, με τους εκδρομείς να αναχωρούν για τα νησιά.


Σύμφωνα με τον κ. Νίκο Κοκκάλα, εκπρόσωπο Τύπου Λιμενικού Σώματος, η κίνηση είναι αυξημένη, όχι στα επίπεδα του Πάσχα. Μέχρι στιγμή οι κρατήσεις για το τριήμερο είναι στους 18.000 επιβάτες, 25.000 ήταν πέρυσι. Οι κρατήσεις αυτές αφορούν μόνο τον Πειραιά με προορισμούς τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και δεν συμπεριλαμβάνονται οι προορισμοί του Αργοσαρωνικού που οι κρατήσεις γίνονται τελευταία στιγμή.


Σήμερα (Παρασκευή 28/4) τα δρομολόγια φτάνουν τα 46 για όλους τους προορισμούς και για Αργοσαρωνικό, ενώ συνολικά έχουν προγραμματιστεί 130 για το τριήμερο.


Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια την πρωτομαγιά. Η απεργία ξεκινάει από τις 00:01 της Δευτέρας 1η Μαΐου δηλαδή ξημερώματα Κυριακής προς Δευτέρα, μέχρι τις 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας. Όσοι ταξιδεύουν και πάνε να εκδώσουν εισιτήριο επιστροφής ενημερώνονται από τις εταιρείες για να δρομολογήσουν την επιστροφή τους.


Αυξημένη κίνηση και στα ΚΤΕΛ Κηφισού. Ιδιαιτέρως αυξημένα δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη, έχουν προστεθεί 15 επιπλέον, είναι 27 στο σύνολο για Θεσσαλονίκη, με 100 %πληρότητα η πλειοψηφία τους. 28 λεωφορεία για Κόρινθο, 35 – 40 για Αχαΐα.

Πηγή