Στον Βόλο το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2022 - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

5.2.22

Στον Βόλο το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2022


 Πρεμιέρα για την τουριστική χρονιά

Το πρώτο μεγάλο κρουαζιερόπλοιο για το 2022 κατέπλευσε σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Βόλου, δίνοντας το έναυσμα για μία τουριστική χρονιά με εξαιρετικές επιδόσεις έπειτα από την περίοδο της πανδημίας και τους περιορισμούς των μετακινήσεων διεθνώς.


Το κρουαζιερόπλοιο «Viking Sky», με σημαία Νορβηγίας, κατέπλευσε στις 07:00 στο λιμάνι του Βόλου, προερχόμενο από τον Πειραιά, κάνοντας ένα κοσμοπολίτικο ταξίδι με προσεγγίσεις στα νησιά και τα λιμάνια του Αιγαίου.


Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο έχει 308 επιβάτες, κυρίως Αμερικανούς και Βρετανούς, και 436 άτομα πλήρωμα, οι οποίοι στις 11 ώρες παραμονής του πλοίου στον Βόλο επισκέπτονται αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία της περιοχής της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.


Σύμφωνα με την πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, Βίκυ Μήτρου, για φέτος αναμένονται περίπου 55 με 57 κρουαζιερόπλοια, ίσως και περισσότερα, εξαρτωμένης της εξέλιξης της πανδημίας.


Το κρουαζιερόπλοιο θα αποπλεύσει στις 18:00 με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.