25η Μαρτίου: Τα Rafale στον Αττικό ουρανό (Βίντεο) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

26.3.22

25η Μαρτίου: Τα Rafale στον Αττικό ουρανό (Βίντεο)


 Ολοκληρώθηκε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα με την οποία κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 201η επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.


Για πρώτη φορά πέταξαν στον αττικό ουρανό τα προσφάτως ενταχθέντα στην Πολεμική Αεροπορία ελληνικά Rafale, ενώ για δεύτερη χρονιά συμμετείχαν και γαλλικά Rafale.


Ο εορτασμός ξεκίνησε με 21 χαιρετιστήριες βολές από το πυροβολείο του Λυκαβηττού, ακολούθησε η επίσημη έπαρση της σημαίας στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, η πανηγυρική δοξολογία στον ιερό μητροπολιτικό ναό Αθηνών και η κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.


Την παρέλαση των μηχανοκίνητων και πεζοπόρων τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας άνοιξαν οι αδελφές νοσοκόμες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρου και ακολουθησε μεικτό τμημα διασωστών ενώ στον αττικό ουρανό έκανε την εμφάνιση του το θρυλικό αεροσκάφος Supermarine SPITFIRE MJ755 συνοδευόμενο από αεροσκάφος F-16.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.