Βράβευση στελεχών ,διανομή ιματισμού και κοπή πίτας στο Λ/Τ Σκοπέλου - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

24.3.22

Βράβευση στελεχών ,διανομή ιματισμού και κοπή πίτας στο Λ/Τ Σκοπέλου

 


 Την 21/03/22  ο Πρόεδρος Κυράνης Κωνσταντίνος και μέλη της ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος Ζαμπάκα Βιβή και Κολτσίδας Ευάγγελος  επισκέφτηκαν το Λ/Τ Σκοπέλου  προκειμένου να ενημερώσουν το προσωπικό και  να διανείμουν ατομικό ιματισμό σε όλα τα στελέχη της Υπηρεσίας που αντιστοιχεί σε ειδική στολή (παντελόνι-τζάκετ) για τους υπηρετούντες στα πλωτά ενώ όλοι οι υπόλοιποι συνάδελφοι θα προμηθευτούν από ένα αντιανεμικό τζάκετ.

 

Η διάθεση των ειδών ιματισμού αποτελεί συνέχεια της χορηγίας που έγινε στην ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος από την Υφυπουργό Παιδείας κα.Μακρή Ζέττα και την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Μαγνησίας και Σποράδων κα.Κολυνδρίνη Δωροθέα . 


Επίσης  τιμήθηκε ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Αντιπλοίαρχος ΛΣ Γκάρας Γεώργιος και τα στελέχη Υποπλοίαρχος ΛΣ Δροσάκης Σπυρίδων και  Ανθ/στής ΛΣ Βούρτος Ευάγγελος για τη συνδρομή τους στην επιχείρηση απεγκλωβισμού πολιτών  από τις πυρκαγιές στην Εύβοια το καλοκαίρι του 2021 αλλά και το πλήρωμα του ΠΛΣ 169 για τη συνολική προσφορά του σε συνέχεια της εκδήλωσης βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο τον Οκτώβριο του 2021 και λόγω καιρικών συνθηκών δεν κατέστη δυνατή η συμμετοχή των συνάδελφων που υπηρετούν στις Β.Σποράδες.

Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος  τίμησε ταυτόχρονα και το πλήρωμα του ασθενοφόρου σκάφους ΠΛΣ 1067 για τη διάσωση μεγάλου αριθμού συνανθρώπων από τις Β.Σποράδες, των οποίων η ζωή είχε τεθεί σε κίνδυνο καθώς αντιμετώπισαν προβλήματα υγείας .

Παρουσία των τοπικών φορέων έγινε εκτενής συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι στο νησί της Σκοπέλου ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο ζήτημα της στέγασης. 

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας της Λιμενικής Αρχής στην οποία παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Σκοπέλου Περίσσης , ο Πρόεδρος του Δημοτικού  Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου Ξηντάρης Άγγελος , ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος  και ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Τμήματος Σκοπέλου .

Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος ευχαριστεί τον προϊστάμενο της Υπηρεσίας Αντιπλοίαρχο ΛΣ Γκάρα Γεώργιο και τους συναδέλφους της Λιμενικής Σκοπέλου για την άψογη φιλοξενία.       


Για το Δ. Σ.

 

          Ο Πρόεδρος                                 Ο Γενικός  Γραμματέας

    Κυράνης Κων/νος                              Μαχαίρας Νικόλαος