Ξεκινά η ακτοπλοϊκή σύνδεση Σμύρνης – Θεσσαλονίκης - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.3.22

Ξεκινά η ακτοπλοϊκή σύνδεση Σμύρνης – Θεσσαλονίκης


 Ξεκινά η ακτοπλοϊκή σύνδεση Σμύρνης – Θεσσαλονίκης.


ύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, στις συζητήσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας της λεγόμενης «θετικής ατζέντας» που συζητά όλο το προηγούμενο διάστημα ο υφ. Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης και ο Τούρκος ομόλογος του Σεντάτ Ονάλ ένα από τα κεντρικά θέματα που βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα είναι η πολυθρύλητη πλέον διασύνδεση Σμύρνης – Θεσσαλονίκης που θυμίζει το γεφύρι της Αρτας, καθώς την ημέρα συζητιόταν και το βράδυ γκρεμιζόταν.


Η διασύνδεση πάντως θεωρείται από πολλούς πως είναι ίσως το κορυφαίο ζήτημα της θετικής ατζέντας μεταξύ των δύο χωρών, καθώς πρόκειται για κάτι καθ’ όλα σημαντικό: την απευθείας τουριστική σύνδεση των δύο χωρών. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Κ» το έργο δεν είναι πλέον υπό συζήτηση αλλά έχει κλειδώσει καθώς η Levante Ferries έχει πάρει το πράσινο φως για να ξεκινήσουν τα πρώτα δρομολόγια πιθανόν τον Μάιο. Τότε θα υπάρξουν πιθανότατα και οι επίσημες ανακοινώσεις.


Πηγή:  thestival.gr

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.