Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στην Πεύκη Αττικής - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

31.3.22

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στην Πεύκη Αττικής


 Στη σύλληψη ενός 36χρονου αλλοδαπού, προέβησαν, απογευματινές ώρες της 28-03-2022, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ''PANTO'', για παράβαση του νόμου 4139/2013 (περί εξαρτησιογόνων ουσιών) καθώς και του άρθρου 83 του Ν. 3386/2005 (περί αλλοδαπών).


Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, διενεργήθηκε έλεγχος σε Ε.Ι.Χ. όχημα με οδηγό τον 36χρονο, στην Πεύκη Αττικής, εντός του οποίου εντοπίστηκαν τα κάτωθι:


- μία πλαστική συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 0,6 γρ.,


- τρεις (03) συσκευασίες - φιξάκια που περιείχαν πιθανόν κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους 2,4 γρ.,


- επτά (07) πλαστικές συσκευασίες επιμερισμού άνευ περιεχομένου,


- εννέα (09) συσκευασίες - φιξάκια που περιείχαν πιθανόν κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους 7,7 γρ. και


- ένα κινητό τηλέφωνο.


Επιπλέον, κατόπιν διενέργειας περαιτέρω έρευνας διαπιστώθηκε ότι εις βάρος του 36χρονου υπήρχε καταχώρηση με την επιβολή του μέτρου απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το σύνολο των ανευρεθέντων.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.