Περιορίστηκε άμεσα, πετρελαιοκηλίδα στη Ραφήνα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

26.3.22

Περιορίστηκε άμεσα, πετρελαιοκηλίδα στη Ραφήνα


 Άγνωστης προέλευσης πετρελαιοκηλίδα έκανε την εμφάνισή της ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου στο παλιό λιμάνι της Ραφήνας.

Η πετρελαιοκηλίδα έγινε αντιληπτή από κολυμβητές που βρίσκονταν στην παραλία, ένας εκ των οποίων ειδοποίησε τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας (ΟΛΡ) Σπύρο Χρυσοφώτη.

Ο κ. Χρυσοφώτης έσπευσε αμέσως στο παλιό λιμάνι Ραφήνας προκειμένου να προβεί σε επιτόπια εκτίμηση της κατάστασης ενώ αμέσως τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.

Συνεργείο εταιρίας καθαρισμού θαλασσών κατέφτασε εντός ολίγου στο σημείο και έθεσε υπό έλεγχο την κατάσταση προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω επέκταση της μόλυνσης των νερών.

Πηγή: PiraeusPress.gr zougla.gr

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.