Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Αλεξανδρούπολη - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

24.3.22

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Αλεξανδρούπολη


 Στη σύλληψη ενός 49χρονου ημεδαπού προέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Αλεξανδρούπολης μεσημβρινές ώρες την 23-3-2022, στον επιβατηγό λιμένα Αλεξανδρούπολης, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.


Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησαν στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Ουσιών της οικείας Λιμενικής Αρχής, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ-9 ''ΔΙΑΣ'', εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος ημεδαπός να έχει στην κατοχή του μία νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους διακοσίων δεκαέξι γραμμαρίων και έξι δεκάτων του γραμμαρίου (216,6gr).


Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση προέβη στην κατάσχεση των ναρκωτικών ουσιών οι οποίες θα αποσταλούν στην Χημική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης προς περαιτέρω ανάλυση.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.