Ξεκινάει η χορήγηση αδειών Ν.4808 και στα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

30.3.22

Ξεκινάει η χορήγηση αδειών Ν.4808 και στα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ


  Κατόπιν ανάδειξης από την ομοσπονδία μας, Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών , (εδώ)  των θετικών για τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ διατάξεων του Ν.4808/21 και μετά από αίτημά μας , ενημερώνουμε ότι εντός του μηνός Απριλίου ,υπολογίζεται ότι  θα ξεκινήσει η χορήγηση  των αναφερομένων άδειων των  άρθρων 28 και 27.


Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στη  γονική άδεια των τεσσάρων μηνών , εκ των οποίων οι δύο με αποδοχές, καθώς και την άδεια πατρότητας δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών, με αποδοχές, η οποία  λαμβάνεται κατά τη γέννηση του τέκνου.

Ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών (Π.Ο.Λ.) εξακολουθούμε να  διεκδικούμε την  ίσης όροις μεταχείριση των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και την δυνατότητα χρήσης και από στους συναδέλφους ,όλων των διατάξεων της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 2019/1158 όπως αυτές ενσωματώθηκαν στο Ν.4808/21.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.