Άγιος Νικόλαος Βόνιτσας: Συνελήφθη ψαράς γιατί ψάρεψε υπερβολική ποσότητα ολοθούρια - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

30.3.22

Άγιος Νικόλαος Βόνιτσας: Συνελήφθη ψαράς γιατί ψάρεψε υπερβολική ποσότητα ολοθούρια

Συγκεκριμένα, το επιτρεπόμενο ημερήσιο όριο για ολοθούρια είναι τα 400 άτομα, όμως μετά από έλεγχο των λιμενικών στον ψαρά, διαπιστώθηκε ότι είχε αλιεύσει ήδη 1.320 άτομα ολοθούρια.


Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Πρέβεζας:


«Το Λιμεναρχείο Πρέβεζας ανακοινώνει ότι, στo πλαίσιο συντονισμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της παράνομης αλιείας στον θαλάσσιο χώρο δικαιοδοσίας μας και μετά από ενέργειες βαθμοφόρων Υπηρεσίας μας, εντοπίσθηκε την 28-03-2022 και ώρα 13:45 επαγγελματίας αλιέας στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Νικολάου Βόνιτσας Αιτ/νίας να έχει αλιεύσει από το υπό την ιδιοκτησία-διακυβέρνησή του Ε/Π-Α/Κ σκάφος 1320 άτομα ολοθούρια του γένους Ηolothuria spp, κατά παράβαση του μέγιστου επιτρεπόμενου ημερήσιου ορίου των 400 ατόμων, τα οποία κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν καθώς δεν ήταν ζώντα».

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.