Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

26.3.22

Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα


 Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 28 και 32 ετών, προέβησαν μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πάτρας.


Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος αλλοδαπός κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο, μη έχοντας κανένα άλλο νόμιμο έγγραφο που να επιτρέπει την νόμιμη παραμονή του σε χώρο SCHENGEN. Ο ανωτέρω είχε σκοπό να εξέλθει παράνομα από την χώρα με την συνέργεια της 28χρονης, η οποία τον συνόδευε και επρόκειτο να ταξιδέψει μαζί του με το εν λόγω πλοίο.


Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.