Σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Χίο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

24.3.22

Σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Χίο


 Στη σύλληψη ενός 27χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) σε συνεργασία με στελέχη του γραφείου ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Χίου για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα (Ν. 2960/2001).


Ειδικότερα, στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβησαν σε έλεγχο του ανωτέρω αλλοδαπού, ο οποίος μετέφερε εντός χειραποσκευής καπνικά προϊόντα. Συγκεκριμένα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πεντακόσια γραμμάρια (500) χύδην αρωματικού καπνού για ναργιλέ και δεκατρία (13) πακέτα τσιγάρων, προϊόντα που στο σύνολο τους δεν έφεραν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καθώς και μια πλαστική συσκευασία περιέχουσα πιθανόν κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη συνολικού μεικτού βάρους τριών (3,00γρ) γραμμαρίων.


Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.