Συλλήψεις αλλοδαπών στη Μυτιλήνη για κατοχή εγγράφων τρίτων προσώπων - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

31.3.22

Συλλήψεις αλλοδαπών στη Μυτιλήνη για κατοχή εγγράφων τρίτων προσώπων


 Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών ηλικίας 21 και 32 ετών προέβησαν πρωινές ώρες σήμερα, τα στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, για κατοχή εγγράφων τρίτων προσώπων προς διάθεση σε τρίτους έναντι χρηματικής αμοιβής, με σκοπό την μετακίνηση αυτών στο εσωτερικό της χώρας.


Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που έγινε στους ανωτέρω αλλοδαπούς κατά την αποβίβαση τους από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένες εντός υποδημάτων του 21χρονου, τέσσερις (04) κάρτες αιτούντος ασύλου αλλοδαπών τρίτων προσώπων και εντός υποδημάτων του 32χρονου, δύο (02) κάρτες αιτούντος ασύλου αλλοδαπών τρίτων προσώπων.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα παραπάνω έγγραφα, τέσσερα (04) κινητά τηλέφωνα, καθώς και το χρηματικό ποσό των χιλίων εκατό εβδομήντα ευρώ (1.170€).

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.