Απονομή του βαθμού του Σημαιοφόρου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. σε Ανθυπασπιστή Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., που απεβίωσε ευρισκόμενος στην ενεργό υπηρεσία και αποστρατεία του - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

29.3.22

Απονομή του βαθμού του Σημαιοφόρου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. σε Ανθυπασπιστή Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., που απεβίωσε ευρισκόμενος στην ενεργό υπηρεσία και αποστρατεία του


 Με το Προεδρικό Διάταγμα, που εκδόθηκε στην Αθήνα την 07 Φεβρουαρίου 2022 μετά από πρόταση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.3 του άρθρου 70 και της παρ.1 του άρθρου 74 του Κώδικα του Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, ο οποίος κυρώθηκε με το άρθρο πρώτο του ν.3079/2002 (Α΄311), καθώς επίσης και το από 20 Ιανουαρίου 2022 Πρακτικό του αρμοδίου Δευτεροβαθμίου Συμβουλίου Κρίσης Ανθυπασπιστών Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, έτους 2021:
Απονέμεται ο βαθμός του Σημαιοφόρου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, την 12 Νοεμβρίου 2021, στον Ανθυπασπιστή Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Καραντζιούνη Γεώργιο του Σεραφείμ (Α.Μ. εν ενεργεία 4183), ο οποίος ευρίσκετο στην ενεργό υπηρεσία την 13 Νοεμβρίου 2021 ημερομηνία θανάτου του, ανεξάρτητα από την συμπλήρωση των τυπικών προσόντων ή την ύπαρξη κενών οργανικών θέσεων και ακολούθως αποστρατεύεται την 13 Νοεμβρίου 2021, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.3 του άρθρου 70 και της παρ.1 του άρθρου 74 του Κώδικα του Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, ο οποίος κυρώθηκε με το άρθρο πρώτο του ν.3079/2002.
 
 
 Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
 ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
 ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.