Συνελήφθη αστυνομικός για εκβιασμό μαζί με Αλβανό κακοποιό - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

24.3.22

Συνελήφθη αστυνομικός για εκβιασμό μαζί με Αλβανό κακοποιό


 Ένας αστυνομικός συνελήφθη και κατηγορείται ότι έκανε τον «συνοδό» σε έναν 34χρονο Αλβανό, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και ληστεία. Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή όταν οι δυο άντρες έδωσαν ραντεβού στον Κολωνό με μια νεαρή κοπέλα. Φέρεται να χρωστούσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στον Αλβανό από το 2013 όταν εκείνος ήταν στη φυλακή. Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά την διάρκεια του ραντεβού οι δυο άντρες την απείλησαν με όπλο και απαίτησαν να τους δώσει τα χρήματα. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, της πήραν το αυτοκίνητο, με το οποίο είχε πάει στη συνάντηση, ως «εγγύηση» μέχρι την παράδοση του συνόλου των χρήματων.  

Η κοπέλα, έντρομη καθώς ήταν, κατήγγειλε το περιστατικό και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών το επόμενο βράδυ βρήκαν σταθμευμένο το αυτοκίνητο στην περιοχή του Κολωνού. Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, ο αστυνομικός που υπηρετεί σε κεντρικό τμήμα της Αθήνας και ο αλλοδαπός εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Στο σπίτι του 34χρονου Αλβανού βρέθηκε ένα όπλο.  

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε κυρία ανάκριση. Ωστόσο, δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν ο νεαρός αστυφύλακας και ο σεσημασμένος κακοποιός είχαν και άλλου είδους σχέσεις, εκτός από το «ραντεβού» του Κολωνού. 

Πηγή