Ξεκινούν οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.-Ποιος είναι φαβορί για Αρχηγός-Αλλάζει όλη η σημερινή δομή - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

30.3.22

Ξεκινούν οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.-Ποιος είναι φαβορί για Αρχηγός-Αλλάζει όλη η σημερινή δομή


 Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει η διαδικασία των κρίσεων στην Ελληνική Αστυνομία.

Ο μόνος λόγος για να καθυστερήσουν είναι το γεγονός ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, φεύγει αύριο για επίσημη επίσκεψη στην Ισπανία, οπότε μετά την επιστροφή της θα υπογράψει τα προβλεπόμενα από τον νόμο, προκειμένου να ξεκινήσει η σχετική διαδικασία.

Με βάση τα όσα έχουν (ήδη) αποφασιστεί, φαβορί για τη θέση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο νυν γενικός επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας, Κωνσταντίνος Σκούμας.

Από κει και πέρα, η ηγεσία της Κατεχάκη (και αναφέρομαι στην πολιτική) έχει καταλήξει και σε μία ακόμα απόφαση: Να αλλάξει όλη, μα όλη τη σημερινή δομή. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, εκτός από τον Αρχηγό Μιχάλη Καραμαλάκη, σε αποστρατεία οδηγούνται ο Υπαρχηγός Ανδρέας Δασκαλάκης και ο Επιτελάρχης Κωνσταντίνος Λαγουδάκης.

Οπότε μιλάμε επί της ουσίας για τις πρώτες δομικές αλλαγές στην Αστυνομία επί κυβέρνησης Μητσοτάκη.

ΠΗΓΗ: Γιάννης Κουρτάκης - Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 26 Μαρτίου 2022

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.