Σύλληψη ημεδαπής για καπνικά προϊόντα και ναρκωτικά στη Μυτιλήνη - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

30.3.22

Σύλληψη ημεδαπής για καπνικά προϊόντα και ναρκωτικά στη Μυτιλήνη


 Στη σύλληψη μίας 71χρονης ημεδαπής προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης, για παράβαση του Ν. 2960/2001 Τελωνειακού Κώδικα και του Ν. 4139/13 περί εξαρτησιογόνων ουσιών.


Ειδικότερα, την 28/03/2022 κατά την εκφόρτωση Φ/Γ οχημάτων από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, προερχόμενο από λιμένες Πειραιά και Χίου, εντοπίστηκε από τα ανωτέρω στελέχη ύποπτο χαρτοκιβώτιο, το οποίο τέθηκε υπό διακριτική επιτήρηση. Στη συνέχεια, πρωινές ώρες σήμερα, η 71χρονη παρέλαβε το χαρτοκιβώτιο, στο οποίο από τον έλεγχο που διενεργήθηκε από τα παραπάνω στελέχη βρέθηκαν τέσσερις (04) πλαστικές συσκευασίες περιέχουσες χύμα καπνό συνολικού βάρους δύο χιλιάδων (2.000,00 γρ) γραμμαρίων, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία ασφάλειας-γνησιότητας καθώς και είκοσι (20) δισκία, άνευ ιατρικής συνταγής.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν η ανωτέρω ποσότητα καπνικών προϊόντων και ναρκωτικών.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.