Λιμενικό: Κατασχέθηκαν 17,6 κιλά κοκαΐνης από πλοίο με μπανάνες στον Πειραιά - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

1.4.23

Λιμενικό: Κατασχέθηκαν 17,6 κιλά κοκαΐνης από πλοίο με μπανάνες στον Πειραιά
 Βραδινές ώρες της 26.03.2023 στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου και της Λιμενικής Αρχής Ραφήνας μετά των αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. ''BRAT'', ''ΚΕΛΥ'' και ''ΡΑΝΤΟ'' διενήργησαν έλεγχο στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στον Πειραιά, στο οποίο είχαν ανευρεθεί, εν πλω, είκοσι (20) συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους 17.598γρ..

Την έρευνα κατά περίπτωση συνέδραμαν κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (Μ.Υ.Α.) Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., στελέχη του Γ’ Τελωνείου Πειραιά, της Π.Δ. -Σ.ΔΟ.Ε ΑΤΤΙΚΗΣ και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας (Α.Ε.Α./Δ.Ε.Ε.).

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, κατασχέθηκαν μία συσκευή εντοπισμού θέσης και η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, η διακίνηση της οποίας θα επέφερε παράνομο περιουσιακό όφελος συνολικής αξίας άνω των 600.000 ευρώ €.

Σχετικές εικόνες

peiraias 1peiraias 2