Σύρος: Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες μετά τις αναφορές για εντοπισμό σορού παιδιού στο λιμάνι της Ερμούπολης - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

15.4.23

Σύρος: Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες μετά τις αναφορές για εντοπισμό σορού παιδιού στο λιμάνι της Ερμούπολης


Ολοκληρώθηκαν, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, οι έρευνες στη Σύρο μετά από αναφορές κυβερνήτη ρυμουλκού ότι είδε σορό παιδιού στη θάλασσα, χωρίς τα στελέχη του Λιμενικού και οι δύτες να εντοπίσουν κάτι.


Υπενθυμίζεται πως οι έρευνες είχαν ξεκινήσει από το πρωί, εντός και εκτός λιμανιού της Ερμούπολης για τον εντοπισμό της σορού μικρού παιδιού, κατόπιν αναφοράς από τον κυβερνήτη. Στις έρευνες συνέδραμαν δύτες και αλιευτικά. 


Το χρονικό


Οι έρευνες ξεκίνησαν χθες, Μεγάλη Πέμπτη, στις 15:30 μετά το μεσημέρι, μετά από αναφορά κυβερνήτη ρυμουλκού, ότι είδε σορό μικρού παιδιού μέσα στο λιμάνι της Ερμούπολης.


Αμέσως έσπευσαν στο σημείο περιπολικό σκάφος του Λιμενικού αλλά και ιδιωτικά σκάφη, που ξεκίνησαν μεγάλη έρευνα, η οποία κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα, χωρίς αποτέλεσμα. Ο κυβερνήτης του ρυμουλκού μετέβη στο Λιμεναρχείο για να περιγράψει τι είδε, δηλώνοντας βέβαιος ότι πρόκειται για σορό.


Λόγω των ερευνών, είχε ακινητοποιηθεί το ταχύπλοο Champion Jet 2, προερχόμενο από Μύκονο, καθώς δεν γινόταν να μπει στο λιμάνι της Ερμούπολης κάτι που έγινε και με το Blue Star Paros που ήταν δεμένο στο λιμάνι και ανέμενε να αναχωρήσει για τον Πειραιά.

Πηγή