«Πρέπει να έχουμε την ψησταριά μας» είπε στη ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Μαίρη Σκανδάλη, δείχνοντας μια πτυσσόμενη ψησταριά που μπορεί μπορεί να μεταφερθεί στην εξοχή.
«Πρέπει να προσέχουμε τα ξύλα που θα πάρουμε να μην είναι pellet, μελαμίνες τα οποία και κάπνα δημιουργούν και δίνουν κακή γεύση στο κρέας. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε όταν χρησιμοποιουμε κάρβουνο να είναι πιστοποιημένο», είπε ο κ. Καρώνης προτρέποντας τον κόσμο να προμηθευτεί ξυλοκάρβουνα.

Οι μερακλήδες, αν δεν θέλουν λερωθούν με τα κάρβουνα, μπορούν να επιλέξουν ψησταριά υγραερίου για το πασχαλινό barbecue, εφιστώντας την προσοχή στην κατάσταση του λάστιχου του υγραερίου στις ήδη υπάρχουσες.
«Ο χώρος ψεκασμού θα πρέπει να είναι καθαρός και να μην έχει επάνω λίπη από προηγούμενη χρήση ή σκόνες για να γίνει σωστά το ψήσιμο» είπε ο κ. Καρώνης δείχνοντας παράλληλα τι πρέπει να έχει κάποιος για να μην ταλαιπωρηθεί κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Μοτέρ, μεβράνες σιλικόνης και κατάλληλες τσιμπίδες και σουβλες είναι ορισμένα από αυτά που θα πρέπει να προμηθευτούμε για το φετινό Πάσχα.
No comments:
Post a Comment
Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.