Τάκης Θεοδωρικάκος για το εκλογικό επίδομα των αστυνομικών - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

2.4.23

Τάκης Θεοδωρικάκος για το εκλογικό επίδομα των αστυνομικώνΟ Υπουργός Προστασίας του Πολίτη μίλησε νωρίτερα στο συνέδιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων και αναφέρθηκε στο ζήτημα του εκλογικού επιδόματος που έθεσε νωρίτερα ο Γρηγόρης Γερακαράκος:

''Και επειδή άκουσα κ. Πρόεδρε ότι θέσατε και το θέμα του εκλογικού επιδόματος, θέλω να σας ενημερώσω ότι με βάση τις υπάρχουσες νομοθετικές ρυθμίσεις και  προηγούμενες αποφάσεις το ποσό που προβλέπεται για την αστυνομία σε  κάθε εκλογή είναι το ποσό των δέκα εκατομμυρίων ευρώ. 

Αυτό σημαίνει ότι  στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, καθώς είναι εξαιρετικά πιθανό να υπάρξουν δύο εκλογικές αναμετρήσεις, είναι δέκα και δέκα, είκοσι, έχω ζητήσει από τον  Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, τον κ. Σκυλακάκη την αύξηση αυτού του  ποσού σε κάθε περίπτωση τουλάχιστον κατά 50%. Ελπίζω ότι πολύ πολύ  σύντομα το Υπουργείο Οικονομικών θα δώσει τη λύση την οποία πρέπει.

 Άρα και σε αυτό το θέμα από κοινού θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να δώσουμε καλύτερες δυνατότητες στους αστυνομικούς μας, οι οποίοι θα χρειαστεί να συμβάλλουν στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις.''