Πάρος: Κατασκευή νέων αιθουσών αναμονής ταξιδιωτών στο λιμάνι – Επίσημη επιθεώρηση του χώρου από κρατικούς αρμόδιους (Βίντεο) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

2.4.23

Πάρος: Κατασκευή νέων αιθουσών αναμονής ταξιδιωτών στο λιμάνι – Επίσημη επιθεώρηση του χώρου από κρατικούς αρμόδιους (Βίντεο)


 Επίσημη υπηρεσιακή επίσκεψη πραγματοποίησαν στην Πάρο την Παρασκευή 31 Μαρτίου, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής κ. Γεώργιος Αλεξανδράκης και ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος.

Σκοπός της επίσκεψης των κρατικών αρμοδίων, ήταν η επιθεώρηση του χώρου του λιμανιού στην Παροικία, προκειμένου να δοθεί η τελική έγκριση για το έργο της κατασκευής νέων εγκαταστάσεων – αιθουσών αναμονής ταξιδιωτών στον κεντρικό λιμένα του νησιού.

Σύμφωνα με το προγραμματισμένο έργο, θα κατασκευαστούν δύο σύγχρονες αίθουσες αναμονής στο χώρο των ήδη υπαρχόντων και μια ακόμα, αριστερά του κεντρικού λιμένα, η οποία θα εξυπηρετεί διάφορες άλλες ανάγκες και δραστηριότητες π.χ. καβοδέτες κ.ά.

Το έργο εντάσσεται μέσα στο γενικότερο master plan αναβάθμισης του κεντρικού λιμένα Πάρου και αναμένεται να λάβει τελική έγκριση προκειμένου να ξεκινήσει η δημοπράτησή του.

Στην κάμερα του psts.gr μίλησαν ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μ. Κωβαίος και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Ε. Κυριαζόπουλος.


limani aithousses 02

limani aithousses 03

Πάρος: Κατασκευή νέων αιθουσών αναμονής ταξιδιωτών στο λιμάνι - Επίσημη επιθεώρηση του χώρου από κρατικούς αρμόδιους (Βίντεο)