Έκτακτο Δελτίο για τις Κρίσεις Λ.Σ. 2022 - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

8.3.22

Έκτακτο Δελτίο για τις Κρίσεις Λ.Σ. 2022

Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν, ότι αύριο Τρίτη 8 Μαρτίου -δηλαδή ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας- μπορεί να βγει λευκός καπνός αναφορικά με τις κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας από το ΚΥΣΕΑ.


Να σημειώσουμε ότι οι κρίσεις ανωτάτων στο Λ.Σ. δεν μπορεί να διενεργηθούν αν δεν προηγηθούν οι κρίσεις των Αντιστράτηγων και Αντιναυάρχων, κάποιοι εκ των οποίων θα αποτελέσουν μέλη του Ανώτατου Συμβουλίου Κρίσεων   Λ.Σ.


Ύστερα από αυτήν την εξέλιξη, τα στελέχη του Λ.Σ. είτε πέταξαν χαρταετό είτε όχι, καλό θα είναι να είναι προσεκτικοί αύριο να μην παρασυρθούν και να γνωρίζουν τους πραγματικά ανοικτούς διαδρόμους για την ελεύθερη κυκλοφορία του «άμαχου πληθυσμού»  στο Υπουργείο.


Σφόδρα συνιστάται, να αποφεύγεται η κυκλοφορία στους διαδρόμους ιδιαίτερα  του 5ου και 2ου ορόφου. Σε  περίπτωση ανάγκης καλό θα είναι τα στελέχη να κυκλοφορούν με πλάγια βήματα και την πλάτη στον τοίχο.


Για τους  ανώτατους  καλό θα είναι να προηγείται ένας Λιμενοφύλακας ανιχνευτής πριν στρίψουν σε κάθε γωνία, για να μην πάνε σαν το σκυλί στ’ αμπέλι.


Κατά τα άλλα όταν βγει ο κάτω πείρος του βαρελιού, τότε… θα δείξει.

Πηγή