Αιτωλοακαρνανία: αυτά τα κιούπια «έπεσαν» στα δίχτυα του Λιμενικού - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

16.3.22

Αιτωλοακαρνανία: αυτά τα κιούπια «έπεσαν» στα δίχτυα του Λιμενικού


 ο Λιμεναρχείο Μεσολογγίου συνεχίζει τους εντατικούς ελέγχους «με γνώμονα την τήρηση της τάξης, της προστασίας του θαλασσίου περιβάλλοντος αλλά και της εφαρμογής της νομοθεσίας περί αλιείας».


Σε αυτό το πλαίσιο στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μεσολογγίου σήμερα, 15η Μαρτίου 2022 το πρωί, σε περιπολία που διενέργησαν στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή Βασιλαδίου  εντόπισαν  180  ποντισμένους άκαπμτους κυλινδροειδείς θαλάμους (κιούπια) σε βάθος δύο μέτρων και χωρίς να φέρουν την προβλεπόμενη σήμανση.


Τα συγκεκριμένα παράνομα αλιευτικά εργαλεία,  που χρησιμοποιούνται κυρίως για αλιεία χταποδιών, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις περισυνελέγησαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.