Απαγόρευση απόπλου ΕΓ-ΟΓ πλοίου στην Κάλυμνο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

8.3.22

Απαγόρευση απόπλου ΕΓ-ΟΓ πλοίου στην Κάλυμνο


 Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, το Λιμεναρχείο Καλύμνου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΣΤΑΥΡΟΣ'' Ν.Π. 10599, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο, ότι κατά τη διαδικασία απόπλου του από τον λιμένα Κω με προορισμό τον λιμένα Αστυπάλαιας, παρουσίασε δυσλειτουργία στην δεξιά άγκυρα.


Το πλοίο κατέπλευσε στον λιμένα ν. Καλύμνου, με 27 μέλη πληρώματος, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.


Από το Λιμεναρχείο Καλύμνου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΣΤΑΥΡΟΣ'', μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.