Ενημερωτική επίσκεψη στο Λιμεναρχείο Λευκάδας από την ΕΠΛΣ/ΒΔ Ελλάδος - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

2.3.22

Ενημερωτική επίσκεψη στο Λιμεναρχείο Λευκάδας από την ΕΠΛΣ/ΒΔ Ελλάδος


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/02/2022 ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟ Λ/Χ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΠΛΩΤΑΡΧΗ Λ.Σ. ΡΟΥΣΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.


ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ 2022 ,ΕΓΙΝΕ ΥΣΤΕΡΑ ΓΟΝΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΔΟΜΙΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ  ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ Λ/Χ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.


ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ Λ/Χ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ,ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΦΥΛΑΚΙΟΥ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ, Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.


Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΊΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ Λ/Χ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.