Ισοθερμικά μπουφάν δώρισε η ΠΕΜΣ στους Λιμενικούς - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

16.3.22

Ισοθερμικά μπουφάν δώρισε η ΠΕΜΣ στους Λιμενικούς


 Η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη παρέδωσε σήμερα 33 ισοθερμικά, αδιάβροχα μπουφάν στον Πρόεδρο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδας κ. Κων. Κυράνη και το Γ.Γ. κ. Νικ. Μαχαίρα για τις αυξημένες ανάγκες ιματισμού των λιμενικών σε συνέχεια σχετικού αιτήματος. Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των λιμενικών, παρέλαβαν τα μπουφάν ευχαρίστησαν θερμά την Αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για αυτή την δωρεάν επισημαίνοντας χαρακτηριστικά την άμεση ανταπόκριση του αιτήματός τους.


Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης κ. Δωρ. Κολυνδρίνη ανέφερε, «Παραδώσαμε, σήμερα, στους εκπροσώπους των λιμενικών 33 αδιάβροχα μπουφάν για τα πληρώματα των σκαφών του Λιμενικού Σώματος, θέλοντας για άλλη μια φορά να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο προσωπικό του, που επαγρυπνεί και παρεμβαίνει όποτε απαιτηθεί ακόμη και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες για την αντιμετώπιση δύσκολων και έκτακτων περιστατικών».

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.