Σχολεία: Ανοιχτές αύριο όλες οι μονάδες στην Αττική -Εξαιρούνται Βίλια, Ερυθρές και ορισμένα σε Ωρωπό - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

13.3.22

Σχολεία: Ανοιχτές αύριο όλες οι μονάδες στην Αττική -Εξαιρούνται Βίλια, Ερυθρές και ορισμένα σε Ωρωπό


 Νέα ενημέρωση για τη λειτουργία των σχολείων της Αττικής εξέδωσε η Περιφέρεια Αττικής.


Σύμφωνα με το ανακοινωθέν, αύριο, Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022, θα λειτουρ΄γησουν κανονικά όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αττική, πλην ορισμένων περιπτώσεων.


Εξαιρούνται τα σχολεία των Δημοτικών Ενοτήτων Βιλίων και Ερυθρών, τα οποία θα παραμείνουν κλειστά, καθώς οι ισχυρές χιονοπτώσεις έχουν δημιουργήσει προβλήματα προσβασιμότητας, ενώ στο Δήμο Ωρωπού τα σχολεία στο Καπανδρίτι, στο Πολυδένδρι, στις Αφίδνες, στη Μαλακάσα, στον Αυλώνα και στον Κάλαμο (εκτός από αυτά της περιοχής των Αγίων Αποστόλων) θα λειτουργήσουν από τις 10:00 το πρωί λόγω παγετού.


Ο κ. Πατούλης δήλωσε ότι «μεριμνούμε για την ασφάλεια των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού, καθώς σε κάποιες περιοχές της Αττικής οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και ο παγετός δημιουργούν προβλήματα προσβασιμότητας. Αύριο όλα τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά, προκειμένου τα παιδιά μας να επανέλθουν απρόσκοπτα στα μαθήματά τους, εκτός από τις περιπτώσεις όπου οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο παγετός δημιουργούν προβλήματα προσβασιμότητας».

Πηγή