ΠΟΕΠΛΣ : Έκφραση συγχαρητηρίων στο νέο Αρχηγό του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Αλεξανδράκη - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

19.3.22

ΠΟΕΠΛΣ : Έκφραση συγχαρητηρίων στο νέο Αρχηγό του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Αλεξανδράκη


Αντιπροσωπεία της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια και τις καλύτερες ευχές του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας για μία δημιουργική πορεία στο νέο Αρχηγό του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Αλεξανδράκη.

Από τη μέχρι σήμερα πορεία του κ. Αρχηγού και τη συνεργασία μας μαζί του γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είναι υπέρμαχος των πράξεων και των αποτελεσμάτων. Τα λόγια του ακολουθούν εκείνες τις δράσεις, που λειτουργούν ως μηχανισμός καταγραφής έργου και όχι άσκοπης και πομπώδους ενδεχομένως προβολής.

Δηλώνουμε αρωγοί, συμπαραστάτες και σύμμαχοι στους στρατηγικούς στόχους και στο σχέδιο υλοποίησής τους, με απώτερο σκοπό αφενός την αναβάθμιση του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και αφετέρου τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.