Κύπρος: Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

9.3.22

Κύπρος: Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία


 Ως τη μεγαλύτερη ανθρωπιστική βοήθεια που έχει παρασχεθεί από την Κυπριακή Δημοκρατία χαρακτηρίζει η Αρχή Λιμένων Κύπρου το υλικό ανθρωπιστικής βοήθειας της Κύπρου προς την Ουκρανία, η αποστολή του οποίου ξεκινά σήμερα Τρίτη.


Το υλικό αποστέλλεται με πλοίο από το λιμάνι Λεμεσού με προορισμό την Ελλάδα για τελική διάθεση του οδικώς μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας. Περιλαμβάνει ξηρά τροφή, είδη πρώτης ανάγκης, ιατροφαρμακευτικό υλικό και υλικό πολιτικής προστασίας.


Συγκεκριμένα 14 εμπορευματοκιβώτια των 40 ποδών αποστέλλονται ως πρώτη βοήθεια προς τον Ουκρανικό λαό. Η Αρχή Λιμένων Κύπρου ευχαριστεί το σύνολο των εθελοντικών οργανώσεων, τους συνεργάτες της και τους απλούς πολίτες που έχουν στηρίξει την προσπάθεια.


Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.