Στο κανάλι της Βουλής η απάντηση του ΥΝΑΝΠ κ.Πλακιωτάκη για τις μεταθέσεις των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

3.3.22

Στο κανάλι της Βουλής η απάντηση του ΥΝΑΝΠ κ.Πλακιωτάκη για τις μεταθέσεις των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ


Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του ΥΝΑΝΠ κ.Πλακιωτάκη την Παρασκευή 04 Μαρτίου και ώρα  12:00 στο κανάλι της Βουλής αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι με τις  μεταθέσεις των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. 

Συγκεκριμένα ο κ.Πλακιωτάκης θα απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση του ΚΚΕ για τις μεταθέσεις των Λιμενικών ύστερα από τις ανακοινώσεις τις Π.Ο.Λ  αλλά και πρωτοβάθμιων Ενώσεων της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ που αντιδρούν στο ισχύον καθεστώς των μεταθέσεων αλλά και στη διαχείριση της μέχρι και σήμερα διαδικασίας που αν μη τι άλλο έχει προκαλέσει πλήθος ερωτημάτων από τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και όχι μόνο. 


Μείνετε συντονισμένοι .....ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ 

webtv1

webtv2

webtv3

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.